Kuyucak Belediye Başkanı Akoğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuyucak Belediye Başkanı Akoğlu Açıklaması

14.05.2012 13:40

Kuyucak Belediye Başkanı Ulvi Akoğlu, "Çalmadık, çaldırmadık, soymadık, soydurmadık; yol yaptık, yolsuzluk yapmadık" dedi.

Kuyucak Belediye Başkanı Ulvi Akoğlu, "Çalmadık, çaldırmadık, soymadık, soydurmadık; yol yaptık, yolsuzluk yapmadık" dedi.

Akoğlu, belediye binası önünde düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz perşembe günü kendisi gibi bazı belediye başkanlarıyla gözaltına alındığını, 3 günlük gözaltının ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığını belirtti.

Belediye başkanlığının 1. dönemi başında özel iş yerini kapattığını, aile yakınlarından hiç kimseye belediyede iş ve ihale vermediğini belirten Akoğlu, saat 07.00'de evinden gözaltına alınışını ve suçlanma gerekçelerini yadırgadığını, gözaltında 3 gün boyunca 3 kişi olarak bir odada birer sandalye üzerinde bekletilmelerine üzüldüğünü belirterek, "Çok zor 3 gün geçti. Kuyucaklıların ve partililerin katılmalarıyla bugünden sonra daha da güçlendik. Çalmadık, çaldırmadık, soymadık, soydurmadık, yol yaptık, yolsuzluk yapmadık" dedi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuyucak Belediye Başkanı Akoğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement