Lapseki İlçesinde 23 Nisana Doğru - Son Dakika
Yerel

Lapseki İlçesinde 23 Nisana Doğru

Lapseki İlçesinde 23 Nisana Doğru

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Plevne Orta Okul öğrencileri, temsili olarak bir günlük Belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

21.04.2015 16:21

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Plevne Orta Okul öğrencileri, temsili olarak bir günlük Belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde eğitim-öğretime devam eden Plevne Orta Okulu öğrencileri 1 günlük temsili belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Okul Müdürü Kemalettin Kocaoğlu ile Belediye Başkanı Eyüp Yılmazı makamında ziyaret eden öğrenciler, hizmetler hakkında bilgiler aldı. Başkanlık koltuğunu 5/C sınıfından Süleyman Usta'ya devreden Başkan Yılmaz ilçedeki yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Plevne Orta Okulu öğrenci gurubunda yer alan Buse İmren, Alperen Özdemir, Zeynep Sude Çam, Esra Güneş ile yakında ilgilenen Başkan Yılmaz yaptığı açıklamasında, "23 Nisan etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte buluştuk. Temsili olarak koltuğumuzu devrettik. Aslında objektif bakarsak gelecek nesillere koltuğumuzu teslim edeceğiz. Çünkü gençler geleceğimizin teminatıdır. Özellikle ilçedeki öğrencilerimize baktığımızda il bazında büyük başarılara imza atmış, NASA tarafından davet edilerek onure edilmiş birçok isim Lapseki'den çıktı. Bunlarla gurur duyduk. Gerek eğitim, gerek proje gerekse sporsal faaliyetlerde adını sıkça duyurmuş bir Lapseki var" dedi. Temsili olarak başkanlık koltuğuna oturan Süleyman Usta, "Aslında görüldüğü gibi değil. Koltuğa oturduğunuzda büyük sorumluluk altına girdiğinizi hissediyorsunuz. Karşıdan bakıldığı kadar kolay bir meslek değil" şeklinde ifade etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki İlçesinde 23 Nisana Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement