Levent Öztürk AK Parti'den Resmi Olarak Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Levent Öztürk AK Parti'den Resmi Olarak Aday Adayı Oldu

Levent Öztürk AK Parti\'den Resmi Olarak Aday Adayı Oldu

Gemerek ilçesinde seçimlere kısa bir süre kala aday adayları da kesinleşmeye başladı.

28.10.2013 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemerek ilçesinde seçimlere kısa bir süre kala aday adayları da kesinleşmeye başladı.

Levent Öztürk AK Parti'den resmi olarak aday adayı oldu. Gemerek AK Parti ilçe binasına giderek aday adaylığı konusunda resmi olarak müracaatta bulunan Öztürk seçim yarışında "bende varım" dedi.

AK Parti Gemerek Belediye Başkanlığı için seçim yarışında kendisinin de olduğunu belirten Öztürk; " Memleketimizi en iyi şekilde temsil etmek için bende bu yarışa girdim. Gemerek ve bölgemizin kaderi bu olmamalı.Bizim insanımız hizmetin en iyisine, her şeyin en güzeline layıktır. Globalleşen dünyada öne çıkan sosyal belediyecilik anlayışına göre en az imkan ile en çok hizmet üreten belediyeler başarılı olmaktadır. Bizde bu anlayışla bütün imkanlarımızı, insanlarımızın ihtiyaçlarını en üst düzeyde sağlayıp yoluyla, alt yapısıyla, suyuyla kısacası her türlü hizmet ile vatandaşımızın layık olduğu hizmeti sunacağız. Gemerek ve Yeniçubuk birleşmesiyle Sivas'ın 3. büyük ilçesi olmamız bizim ve memleketimizin en büyük kazancıdır. Bundan böyle çok farklı bir belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet etmek için yola çıktım. Vatandaşla iç içe, barışık bir yönetim anlayışı sağlayarak, vatandaşın istediği an ulaşabileceği bir belediye başkanı olacağım." dedi.

Levent Öztürk'ün Ak Parti İlçe Başkanlığına yaptığı resmi başvuruyu Ak Parti Gemerek Seçim İşleri Başkanı Erdoğan Gökçe kabul ederek; "aday adayımıza başarılar diliyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Levent Öztürk AK Parti'den Resmi Olarak Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement