Liseli Gençler Büyükleriyle Hayatın Yükünü Paylaşacak - Son Dakika
Yerel

Liseli Gençler Büyükleriyle Hayatın Yükünü Paylaşacak

Liseli Gençler Büyükleriyle Hayatın Yükünü Paylaşacak

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde belediye ve bir lisenin ortak katkısıyla, "Hayatın Yükünü Paylaşalım" isimli sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

22.03.2013 15:38

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde belediye ve bir lisenin ortak katkısıyla, "Hayatın Yükünü Paylaşalım" isimli sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. Proje kapsamında ilçedeki semt pazarında ellerindeki yükü taşımakta zorlanan vatandaşlara liseli öğrencilerin yardımcı olacağı bildirildi.

Dursunbey Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinden Emine Arıkan'ın başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile gençler ve yaşlılar arasındaki saygı göreneği halka aşılanacak. "Hayatın Yükünü Paylaşalım" projesi ile Çok Programlı Lise'de öğrenim gören gönüllü öğrencilerin 31 Mayıs 2013 tarihine kadar pazarda yüklerini taşımakta zorluk çeken vatandaşlara yardımcı olacakları açıklandı. Projeye dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz tarafından da destek veriliyor. Belediye destekli proje ile ilgili bilgi veren öğretmen Emine Arıkan, "Pazar yerinde alışveriş yaparken zorlanan vatandaşlara yardım ederek her alanda insanların karşılıksız olarak birbirinin hayatını kolaylaştırabileceğini göstermek, genç neslin hala yardımsever ve sağduyulu olduğunun farkındalığını sağlamak ve birisine yardımcı olmak için onu tanımanın gerekmediğine dikkat çekip insanlar arası bağları güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu projeden beklediğim sonuç; Yapacağımız uygulama sonlandığında artık insanların birbirine yardım etmekten çekinmemeleri, birbirlerine daha duyarlı davranmaları ve genç-yaşlı gözetmeksizin herkesin dayanışma içerisinde olmasıdır" dedi.

Projeye destek olan Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz'a teşekkür eden Emine Arıkan her hafta

15.00 ila 17.00 saatleri arasında Dursunbey ilçe merkezindeki semt pazarının girişinde bu standın açılacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseli Gençler Büyükleriyle Hayatın Yükünü Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement