LÖSAM Yönetimi Kestanepınar'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

LÖSAM Yönetimi Kestanepınar'da Toplandı

LÖSAM Yönetimi Kestanepınar\'da Toplandı

Samsun LÖSAM Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aydın'ın Kestanepınar'daki evinde yapıldı.

13.05.2013 10:33  Güncelleme: 11:02

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nin (LÖSAM) Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı 1.5 aylık aradan sonra Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aydın'ın Canik ilçesi Kestanepınar köyündeki evinde yapıldı.

Yaz aylarına girmenin heyecanını yaşarken, doğayla bütünleştiklerini söyleyen üyeler, toplantılarını farklı yerlerde yapmakla stres attıklarını ifade ederken, yönetim kurulu son gelişmeleri değerlendirdi. Atakum'da ilik nakli olan ailelerin kalacağı Nakil Destek Projesinin (NADEP) geldiği aşama ve evin geçen günlerde açılmasıyla gündemlerinin ilk sırasında olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, "Toplantılarımızı değişik mekanlarda yapmayı gelenek haline getirdik. Bugünde yönetim kurulu üyemiz Mustafa beyin köy evinde misafiri olduk. Nakil Destek Projesi'nin geldiği aşamada ilik nakli olan ailelerin mağduriyetinin giderilmesi amacıyla yapılan yerin açılışı yapıldı. Toplantımızda projeyle bağlantı derneğimizi ilgilendiren, derneğimizin iktisadi açılımıyla ilgili ön hazırlıkların tamamlanarak ailelerin yerleştirilmesi, Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi'yle ilgili çalışmalar, mevcut hastalar ve ilimize yeni gelen hastaların genel durumları, önümüzdeki günlerdeki programlarımızla ilgili toplantımızı piknik havası içinde gerçekleştirdik. Samsun'da hastalarımızın en büyük problemi konaklama. Ayrıca bu hasta ailelerle ilgili mevcut kazanımın dışında ne tür kaynak veya destekler bulabileceğimizle ilgili düşünce alış verişini de yaptık" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel LÖSAM Yönetimi Kestanepınar'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement