Mahallede Şenlik Var Panayırları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Mahallede Şenlik Var Panayırları Devam Ediyor

Mahallede Şenlik Var Panayırları Devam Ediyor

Sosyal belediyecilikte öncü olan Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Mahallede Şenlik Var” panayırları iki koldan Başkentlileri eğlendirmeye devam ediyor.

27.08.2014 10:44

Sosyal belediyecilikte öncü olan Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen "Mahallede Şenlik Var" panayırları iki koldan Başkentlileri eğlendirmeye devam ediyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Başkent'in dört bir tarafındaki ilçelerde eğlence rüzgarı estiren "Mahalle'de Şenlik Var" panayırları; genç, yaşlı, çocuk demeden her yaştan Ankaralıyı gönüllerince eğlenme fırsatı sunuyor.

Şişme oyuncaklardan lunaparklara, midilli atlardan tiyatro-kukla gösterilerine, Ukrayna'dan getirilen akrobasi gruplarından hediye çekilişlerine kadar onlarca sürprizi ve eğlenceyi Başkentlilerin ayağına getiren "Mahallede Şenlik Var" panayırları, okulların açılacağı tarihe kadar Başkent ilçelerini gezmeye devam edecek. Yaz tatilini Ankara'da geçiren ve tatil için Başkent'i tercih eden vatandaşlar için vazgeçilmez bir yaz eğlencesi olan, vatandaşlardan yoğun ilgi gören panayırların birinci grubu; 10 Eylül Çarşamba gününe kadar sırasıyla Keçiören- Aktepe, Çankaya-Öveçler, Mamak-Türközü ile Pursaklar'ı dolaşacak.

İkinci grup ise 14 Eylül Pazar gününe kadar; Çankaya- Balgat, Keçiören- Yeşilöz, Yenimahalle-Andaç Pazarı ve Çubuk Festival Alanı'nda Başkentlileri eğlendirecek.

SÜRPRİZ HEDİYE VE ÇEKİLİŞLER

Yapılan sürpriz çekilişler dağıttığı hediyeler ile de göz

doldurmayı başaran panayırların hediye listesinde; bisiklet, scooter, uzaktan kumandalı araba ve helikopterın yanı sıra jenga, ı pad, kol saati, mini mp3 çalar yer alıyor. Panayırlarda veliler de unutulmayarak fincan takımı ile ödüllendiriliyor.

14 Eylül tarihine kadar iki grup halinde devam edecek olan Panayırların programı;

1.Grup:

28 Ağustos'tan 31 Ağustos Pazar gününe kadar Çankaya Öveçler Huzur Pazarı,

2 Eylül'den 5 Eylül Cuma gününe kadar Mamak Türközü Pazarı,

7 Eylül'den 10 Eylül Çarşamba gününe kadar Pursaklar Azmi Ertuğrul İlkokulu bahçesi.

2.Grup:

26 Ağustos'tan 29 Ağustos Cuma gününe kadar Çankaya Balgat Pazarı,

31 Ağustos'tan 3 Eylül Çarşamba gününe kadar Keçiören Yeşilöz Pazarı,

5 Eylül'den 8 Eylül Pazartesi gününe kadar Yenimahalle Andaç Pazarı,

10 Eylül'den 14 Eylül Pazar gününe kadar Çubuk Festival Alanı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahallede Şenlik Var Panayırları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement