Malatya'da inşaatı tamamlanmak üzere olan yeni devlet hastanesinin yaya ve araç yollarında düzenleme yapılıyor.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Şeker Fabrikası arazisine yaptırılan devlet hastanesi inşaatını gezen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, burada yaptığı açıklamada, yol genişletme ve düzenleme çalışması yapabilmeleri için Sağlık Bakanlığının bazı alanları belediyeye devrettiğini ifade ederek, bu hastanenin hizmete girmesiyle oluşabilecek trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla projeler geliştirdiklerini belirtti.
Hastane önünde araçlar için düzenleme yapacaklarını belirten Çakır, mevcut yolun bir kısmının içeriye alınarak araçların rahat park edebilmesi için genişletileceğini kaydetti.
Otobüs durakları için cep parklar oluşturduklarını ifade eden Çakır, bu çalışmanın trafiği rahatlatacağını, hastaneye yaya ve araç giriş çıkışlarını kolaylaştıracağını belirtti.
Çakır, yeni devlet hastanesinde oluşabilecek trafik sorununu önceden engellemek amacıyla hastane arkasında bulunan caddeyi imar planı çerçevesinde genişletmek istediklerini kaydetti. - Malatya
Son Dakika › Yerel › Malatya'da Yeni Devlet Hastanesi Binasının Yolları Düzenleniyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.