Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Malkara'dan Kısa Kısa

Malkara\'dan Kısa Kısa

Malkara Belediyesi, ilçedeki okulların onarılmasına destek oluyor.

05.09.2014 15:55

Malkara Belediyesi, ilçedeki okulların bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına destek oluyor.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ile Malkara Atatürk Ortaokulu'nda yapılan tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, Okul Müdürü Murat Kalaycı'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak eğitime her zaman destek olduklarını belirterek, "İlçedeki okullarda belediye olarak bir çalışma yapacağız ve bu çalışmanın sonucunda ihtiyaçlar tespit edilecek ve ilçedeki tüm okullar belediyemiz tarafından desteklenecek" dedi.

Malkara'dan 28 hacı adayı uğurlandı

Malkara'dan kutsal topraklara giden 28 hacı adayı için Hacı Leman Camisi'nde tören düzenlendi.

Hacı adaylarını uğurlamak için törene katılan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, hacı adaylarına iyi yolculuklar dileyerek, hac vazifelerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Duaların okunduğu törende, hacı adaylarının, yakınlarından ayrılırken duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Park ve bahçe çalışmaları sürüyor

Malkara Belediyesinin ilçedeki park ve bahçelerdeki düzenleme çalışmaları sürüyor.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile 100. Yıl Parkı'ndaki mini hayvanat bahçesi ve botanik bahçe projesi çalışmalarını yerinde inceleyerek, Park ve Bahçeler Müdürü Çiler Şenel Bilsel'den bilgi aldı.

Yurdakul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 100. Yıl Parkı'na yapılacak mini hayvanat bahçesi ile botanik bahçesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Bahçe tamamlandığında, Türkiye'deki bölgeleri sembolize edecek ve bölgelerde yetişen bitki türleri sergilenecek. Mini hayvanat bahçesinde ise ahşap kulübeler içinde çiftlik hayvanları yerleştirilecek. Çalışmalar hızla sürüyor" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement