Mamak'ta Nostaljik Ramazan Akşamları - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Nostaljik Ramazan Akşamları

Mamak\'ta Nostaljik Ramazan Akşamları

Mamak Belediyesi, mahalle iftarlarına Kutludüğün, Küçükkayaş ve Bayındır Mahalleriyle devam etti.

04.07.2014 12:13

Mamak Belediyesi, mahalle iftarlarına Kutludüğün, Küçükkayaş ve Bayındır Mahalleriyle devam etti.

Bir akşamda üç mahalle iftarına birden katılan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül önce Yenibayındır Pazaryeri'nde ardından Kutludüğün belediye hizmet binası önünde kurulan iftar sofralarına konuk oldu.

1500 kişinin katıldığı iki ayrı iftar programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkan 2. vekili Ali Aydın, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Akgül, mahalle sakinlerinin Ramazanını tebrik ederek, "Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, aynı aşı paylaşmayı hedefledik. İnşallah bu etkinlikler, sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur" diye konuştu.

Kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Akgül, Ramazan bereketinin paylaşılarak çoğaldığını belirterek, "Amacımız eski ramazanları yaşatıp, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak. İftar sofraları paylaşmayı, kardeşliği ve bölüşmeyi bize gösteriyor" dedi.

Akgül iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve çay içti. İftarın ardından hep birlikte mahalle sakinleri kurulan sahnede tasavvuf müziği, Hacivat-Karagöz orta oyunu ve kukla gösterilerini izledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Nostaljik Ramazan Akşamları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement