Manavgatspor, Tunahan Bilgin ve Alican Tez'i Transfer Etti - Son Dakika
Yerel

Manavgatspor, Tunahan Bilgin ve Alican Tez'i Transfer Etti

Manavgatspor, Tunahan Bilgin ve Alican Tez\'i Transfer Etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor, forvet oyuncuları Orhangazispor'dan Tunahan Bilgin ile Çarşambaspor'dan Alican Tez ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

02.08.2015 15:42

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor, forvet oyuncuları Orhangazispor'dan Tunahan Bilgin ile Çarşambaspor'dan Alican Tez ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleşen, Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay, kulüp müdürü Yasin Duran'ın hazır bulunduğu transfer anlaşmasında geçtiğimiz yıl Orhangazispor'da oynayan Tunahan Bilgin ile 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ve Adana Demirspor'da top koşturan, son olarak Çarşambaspor'da oynayan Alican Tez ile ikişer yıllık mukavele yapıldı.

Atalay, yeni sezon öncesinde Oğuz Gürbulak, Emrah Şenol, Cevat Kul, Ahmet Demir ve Enes Şimşek ile yolları ayırdıklarını belirterek, "Payas Belediyespor'dan kaleci İsmail Çetin, Orhangazispor'dan forvet Tunahan Bilgin ve Çarşambaspor'dan forvet Alican Tez'i kadromuza kattık. Tunahan ve Alican önceki yıllarda da Manavgatspor forması giyen oyuncular. Ayrıca altyapıdan Batuhan, Mustafa, Hasan ve Şevket'i kadromuza dahil ettik" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da Evrenseki'de bulunan kendi tesislerinde başlayan Manavgatspor 13 gün sürecek kamp çalışması için Nevşehir'e gitti. Nevşehir'de Dedeman Otel'de kamp yapacak takımın kadrosunda 27 futbolcu bulunuyor. Manavgatspor burada 6 hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgatspor, Tunahan Bilgin ve Alican Tez'i Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement