Mania Valisi Daşöz, Vatandaşlarla İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Mania Valisi Daşöz, Vatandaşlarla İftar Açtı

Mania Valisi Daşöz, Vatandaşlarla İftar Açtı

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi TOKİ Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla iftar yaptı.

24.07.2012 15:05  Güncelleme: 15:10

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Valiliğince Manisa Ticaret Borsası sponsorluğunda Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi TOKİ Çok Programlı Lisesi bahçesinde düzenlenen bin kişilik iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla iftar yaptı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesi ile düzenlenen ilk iftar yemeğine Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Giyasettin Gündoğdu ile mahalle sakinleri katıldı.

Ramazan ayında 21 mahallede iftar verileceğini belirten Vali Daşöz, "Mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Tüm Manisa halkının, tüm islam aleminin, tüm ülkemizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan ayı hem oruç tutmak, hem de birlik, beraberlik, kardeşlik, güzellik, dostluk adına, dayanışma adına güzel örnekleri ortaya koyma ayıdır. İlimizde, ülkemizde bu duygular, bu güzellikler en ileri şekilde yaşanıyor. Ramazan ayında bütün halkımıza esenlikler diliyoruz, sağlık diliyoruz, mutluluk diliyoruz" dedi.

Manisa'da güzel bir geleneğin olduğunu ifade eden Vali Daşöz, "Valiliğimizin öncülüğünde sponsorlarımızın, hayırseverlerimizin desteğiyle çok güzel iftar yemekleri düzenleniyor. Buradaki iftar yemeğini Manisa Ticaret Borsası verdi. Bütün sponsorlarımıza, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Giyasettin Gündoğdu da, düzenlenen iftar yemeği nedeniyle katkıda bulunanlara teşekkür ederek, Ramazan ayında yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmanın arttığını, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Gündoğdu, Vali Daşöz'ü iftar yemeğinde aralarında görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Konuşmalardan sonra iftar yemeği almak üzere sıraya giren vatandaşlara yemek dağıtan Vali Daşöz ve Borsa Başkanı Özkasap daha sonra beraberindekilerle birlikte yemek sırasına girerek iftar yemeklerini aldılar.

İftar öncesi kuran okundu ve akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Birlik ve beraberlik içinde yenen iftar yemeği duasını İl Müftüsü Sinan Cihan yaptı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mania Valisi Daşöz, Vatandaşlarla İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement