Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor

Manisa\'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor

Yunusemre Belediyesi, Akmescit Mahallesinde ikamet eden bayanları ‘Manisa’da Tarihe Yolculuk’ Projesi kapsamında, Salihli, Bozdağ ve Gölcük’e götürdü.

02.06.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, Akmescit Mahallesinde ikamet eden bayanları 'Manisa'da Tarihe Yolculuk' Projesi kapsamında, Salihli, Bozdağ ve Gölcük'e götürdü. Tarihi ve turistik mekanları gezen hanımlar, illerindeki güzellikleri yerinde görme fırsatı buldu.

Yunusemre Belediyesi ilçede yaşayan hanımlara, yaşadıkları kenti tanıma fırsatı sunuyor. Manisa'da Tarihe Yolculuk Projesi kapsamında bu kez Akmescitli bayanlar, Salihli, Bozdağ ve Gölcük'ü gezdi. Tarihi, turistik ve ören yerlerini gezen bayanlar, gördükleri yerlere hayran kaldı. Kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür eden bayanlar duygularını, "Belediyemizin organizasyonuyla buraları görme fırsatı bulduk. Çok güzel bir gezi oldu. Ev hanımları olarak, gerçekleştirdiği projelerde bizleri düşünen ve bizlerin monoton hayatlarına bir aktivite katarak mutlu eden Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." sözleriyle özetledi.

PROJE DEVAM EDECEK

Belediye olarak bayanlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da, bu tür projelerin devamının geleceğini müjdeledi. Başkan Yardımcısı Uygur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yunusemre Belediyesi olarak sosyal ve kültürel geziler düzenleyerek, bayanlarımızı daha önce görme imkanı bulamadıkları tarihi yerlere götürüyoruz. Şimdiye kadar düzenlediğimiz onlarca tarihi gezimizden bayanlarımızın memnun kalmaları ve bu tür tarihi gezilerin devam etmesini talep etmeleri bize yaptığımız çalışmanın ne kadar gerekli olduğunu gösterdi. Bu nedenle bundan sonra da Yunusemre Belediyesi olarak bu tür sosyal projeler yürütmeye devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Tarihe Yolculuk Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement