Kızıltepe ilçesinde, uyuşturucu madde ve sahte para ele geçirildi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kızıltepe'de durdurulan bir araçta yapılan aramada, çeşitli seri numaralarda sahte 9 bin 900 dolar ve 12 gram kubar esrar bulunduğu belirtildi.
Araç sürücüsü H.G., E.A. C.G. ve yabancı uyruklu A.H'nin gözaltına alındığı bildirilen açıklamada, H.G. ve A.H'nin tutuklanarak Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği kaydedildi.
Açıklamada, ayrıca Tepebaşı Mahallesi'nde durdurulan A.D. ve Ö.D'in elindeki poşette yapılan kontrolde, 1 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirildiği bildirildi.
Gözaltına alınan A.D'nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, tutuklanan Ö.D'nin ise Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiği belirtildi.
Muhabir: İbrahim Sincar
Yayıncı: Şengül Oymak - MARDİN
Son Dakika › Yerel › Mardin'de Uyuşturucu Madde ve Sahte Para Ele Geçirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.