MASMO'dan Baş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika
Yerel

MASMO'dan Baş'a Hoşgeldin Ziyareti

MASMO\'dan Baş\'a Hoşgeldin Ziyareti

MASMO Başkanı Özgenç, yönetim kurulu ve üyeler tarafından gerçekleştirilen ziyarette; oda yönetimi ve Manavgatlı muhasebeciler adına Baş'a görevinde başarılar diledi.

26.08.2014 18:38  Güncelleme: 20:32

MASMO Başkanı Nezih Özgenç, yönetim kurulu ve üyeler tarafından gerçekleştirilen ziyarette Özgenç; oda yönetimi ve Manavgatlı muhasebeciler adına Baş'a görevinde başarılar diledi.

Ziyarette MASMO Başkanı Özgenç, odanın çalışmaları hakkında Baş'a bilgi vererek birlikte uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş, vergi dairesinin bir kurum olarak mali müşavir ve muhasebeciler ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceği ve bu çerçevede ilçede vergi mükelleflerine verilen hizmetin karşılıklı tarafların uyum içerisinde çalışması ile daha da etkin ve kesintisiz olarak sürdürülebileceğini ifade etti.

Ziyaret sırasında yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Müdürü Hürsev Baş ile meslek mensupları mesleğe ilişkin ortak konular ve güncel çalışma ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MASMO'dan Baş'a Hoşgeldin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement