Matso'dan Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Matso'dan Stratejik Plan Toplantısı

Matso\'dan Stratejik Plan Toplantısı

MATSO'nun 16. meslek grubu arama toplantısında, 2014 2017 Stratejik Planı ve 2023 Eylem Planı çalışmaları ele alındı.

19.12.2013 15:44

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MATSO) 16'ıncı meslek grubu arama toplantısında, 2014-2017 Stratejik Planı ve 2023 Eylem Planı çalışmaları ele alındı.

Lake&River Side Hotel'de gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet İyiol, yönetim kurulu üyeleri ve MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut ve üyeler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MATSO 2014-2017 Stratejik Planı ve 2023 Eylem Planı çalışmalarını anlattı. Arama toplantıların bu hafta sona ereceğini belirten Boztaş, ortaya çıkacak Stratejik Planın Oda çalışmalarına yön verecek bir yol haritası olacağını kaydetti.

Toplantıda söz alan MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güneş, oda olarak Manavgat'ın tanıtımına sağladıkları destekleri anlattı. Her yıl artan yatak kapasitesine paralel olarak, ilçeye daha fazla turist çekebilmek amacıyla, oda olarak bir takım çalışmalar gerçekleştirdiklerine değinen Güneş, ITB Berlin Fuarı yer kirası, promosyonlar ve tematik haritalarla birlikte bu yıl tanıtıma toplamda 83 bin lira harcadıklarını belirtti.

Yurt dışında gerçekleşen fuarlara KOSGEB'in yüzde 50 hibe desteği verdiğini hatırlatan Güneş, ITB Berlin Fuarı'na katılacak sektör temsilcilerin bundan faydalanabileceğini dile getirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Matso'dan Stratejik Plan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement