MAÜ'de Yol Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

MAÜ'de Yol Düzenleme Çalışmaları

Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan yolda düzenleme çalışmaları başladı.

16.12.2014 14:20  Güncelleme: 14:34

Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yolda düzenleme çalışmaları başladı.

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı gözetiminde, üniversite yerleşkesinde yer alan ve 600 metre uzunluğundaki geçici bağlantı yolunda oluşan çukurların tamamen kapatıldığı bildirildi.

MAÜ Genel Sekreteri Şahin Arpağ, yaptığı açıklamada yerleşke ulaşımını zorlaştıran çukurların kapatılmasına yönelik taleplerin uzun zamandır öğrenci ve öğretim üyeleri tarafından gündeme getirildiğini, yerleşke alanının yüksek standartlara ve kaliteye sahip olmasını sağlamak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Arpağ, Üniversite Rektör Vekili  Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'nın göreve geldiği ilk günden itibaren öğrencilerin bütün sıkıntılarının giderilmesi ve her alanda onlara destek olunması yönündeki talimatların verildiğini kaydetti.

Arpağ, şöyle konuştu:

"Vekil Rektörümüzün direktifleri ve tevcihleri doğrultusunda, öğrenci ve akademisyenlerimizin, uluslararası düzeyde kabul gören eğitim-öğretim ve yaşamsal atmosfere kavuşması ve ayrıca kadim medeniyetlerin birikimlerini taşıyan Mardin'in, sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunması amacıyla, üniversite yönetimi olarak sürekli gayret içinde olacağız"

Yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, üniversite yerleşkesinin en büyük sorunlarından birinin çözüme kavuşacağına işaret eden Arpağ, yerleşke yoluna uygun hava koşullarına bağlı olarak kısa süre içinde bitümlü sıcak karışım asfalt ile son şekli verilerek, daha konforlu hale getirileceğini söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MAÜ'de Yol Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement