Meclis Kürsüsünden Galatasaray'a Başarı Dileği - Son Dakika
Yerel

Meclis Kürsüsünden Galatasaray'a Başarı Dileği

Meclis Kürsüsünden Galatasaray\'a Başarı Dileği

Başkanı Salih Sel, bugün oynanacak olan Real Madrid-Galatasaray maçı için meclis kürsüsünden Galatasaray'a başarılar diledi.

03.04.2013 13:09

Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM)

Başkanı Salih Sel, bugün oynanacak olan Real Madrid- Galatasaray maçı için meclis kürsüsünden Galatasaray'a başarılar diledi.

Afyonkarahisar İGM, Nisan ayı çalışmaları bugün gerçekleştirilen 3. oturum ile devam etti. İGM Başkanı Salih Sel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, çok sayıda gündem ve gündem dış maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının, açılışında konuşan İGM Başkanı Salih Sel, görüşmelere geçmeden önce bugün oynanacak olan Real Madrid-Galatasaray maçı konusuna değinerek, "Galatasaray'a başarılar diliyoruz. İnşallah yüzümüzü ağartarak gelirler. Galatasaray daha önce Şampiyonlar Ligi'nde Süper Kupa'yı da almıştı. İnşallah yine bu ligde başarılı olurlar" dedi.

Başkan Salih Sel'in konuşmasının ardından görüşülmeye başlanan maddeler arasında yer alan ve kapatılan belde belediyelerinden Sultandağı ilçesine bağlı Yakasinek ve Çay ilçesine bağlı Deresinek belediyelerine ait arsaların satışı oy birliği ile reddedildi. Görüşülen gündem maddeleri arasında yer alan, Emirdağ ilçesine bağlı Aşağıpiribeyli Belediyesi'nin kilitli parke taşı ve bordür döşemesinde kullanılmak üzere talep ettiği, 752 bin TL para da 3 ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edilmedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meclis Kürsüsünden Galatasaray'a Başarı Dileği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement