Mehmetçik Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Mehmetçik Fidan Dikti

Mehmetçik Fidan Dikti

Mehmetçik, Gaziantep’in Yavuzeli ilçesine bağlı Ballık, Bakırca, Değirmitaş, Sarıbuğday, Keşrobası, Küçükkarakuyu ve Akbayır köylerinde okul bahçelerine öğrencilerle birlikte fidan dikimi yaptı.

15.01.2014 10:29

Mehmetçik, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine bağlı Ballık, Bakırca, Değirmitaş, Sarıbuğday, Keşrobası, Küçükkarakuyu ve Akbayır köylerinde okul bahçelerine öğrencilerle birlikte fidan dikimi yaptı.

Fidan dikimine; İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Mazılıgüney ile İlçe Jandarma'da görevli asker, köy halkı, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Ballık Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ağaç dikimi etkinliği öncesi konuşan Ballık Okul Müdürü Halil Eker, "Bugün burada yapmış olduğumuz ağaç dikiminde öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetimizde yarınlarımızın teminatı olan yavrularımıza doğa sevgisini aşılamaya çalıştık. Okulumuz bahçesine meyve ve fidan ağaç dikimi yaptıkları için Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Ballık Okul Müdürü Eker, yapılan etkinlikten dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmetçik Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement