Meram'da Hafta Tatili Ruhsatı Denetimi - Son Dakika
Yerel

Meram'da Hafta Tatili Ruhsatı Denetimi

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerini ziyaret ederek, hafta tatili ruhsatı denetimi yapıyor.

28.04.2014 13:06

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerini ziyaret ederek, hafta tatili ruhsatı denetimi yapıyor.

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde hafta tatili ruhsatı denetimleri başlattı. 394 sayılı Hafta Tatili Hakkında Kanun gereği; hafta tatilinde ticari faaliyet gösterecek iş yerleri için her yıl 31 Ocak'a kadar belediyeye başvurarak hafta tatili ruhsatı alınması gerekiyor.

Ekipler yaptığı denetimlerle hafta tatili ruhsatı alınmaksızın ticari faaliyet gösterildiği tespit edilen iş yerleri hakkında ise yasal işlem başlatıyor. Yapılan denetimler  sonucu ruhsat almadan pazar günü faaliyetlerine devam eden iş yerleri için yasal işlem başlatıldı.

Ekipler, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı ile pazar günleri faaliyet gösteren iş yerlerinin hafta tatili ruhsatı konusunda denetimlerini sürdürecek. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meram'da Hafta Tatili Ruhsatı Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement