Merhaba Bebek Projesi" - Son Dakika
Yerel

Merhaba Bebek Projesi"

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 7 gün önce Kübra adında bir bebekleri olan Kenan ve Ayşe Küçük çiftini ziyaret etti.

07.07.2015 14:42

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 7 gün önce Kübra adında bir bebekleri olan Kenan ve Ayşe Küçük çiftini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olmaya çalışan Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği "Merhaba Bebek Projesi"yle ilçede dünyaya gelen her bebeği ziyaret ediyor.

Belediye Başkanı Fadıloğlu, proje kapsamında, 7 gün önce dünyaya gelen Kenan ve Ayşe Küçük çiftinin bebeği Kübra'yı Boyno Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti, aileye hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Fadıloğlu, proje kapsamında 2013 yılından bu yana dünyaya gelen ve ziyaret edilen 20 bininci bebek olması nedeniyle minik Kübra'ya çeşitli hediyeler verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fadıloğlu,  kendi bölgelerinde doğumu gerçekleşen, nüfus kaydına geçmiş olan bebekleri tek tek evlerinde ziyaret ettiklerini kaydetti.

Kenan ve Ayşe Küçük çifti ise ziyaretinden dolayı Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Merhaba Bebek Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement