Mescid-i Aksa'ya Yönelik Saldırılara Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Mescid-i Aksa'ya Yönelik Saldırılara Tepkiler

Çankırı Belediye Başkanı irfan Dinç, İsrail askerlerinin postallarıyla Mescid-i Aksa'ya girmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

15.09.2015 15:10

Çankırı Belediye Başkanı irfan Dinç, İsrail askerlerinin postallarıyla Mescid-i Aksa'ya girmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Dinç, yaptığı açıklamada, İsrail'in bölgede Müslümanlara karşı yaptığı saldırıları her geçen gün arttırdığını dile getirdi.

İsrail zulmüne karşı başta Müslüman coğrafyası olmak üzere tüm dünyanın "dur" demesi gerektiğini vurgulayan Dinç, "İsrail'in bu sadırıyı yapacak cesareti bulmasının asıl sebebi, dünyanın bu durum karşısında sessiz kalması. Bizler sesimizi yükselttiğimiz zaman İsrail, bu ve benzeri saldırılara kalkışmaya cesaret edemeyeceklerdir" dedi.

Her zaman Filistinli Müslümanların yanında odluklarını ifade eden Dinç, şöyle konuştu:

"Filistinli kardeşlerimiz, İsrail saldırıları karşısında ölüm kalım mücadelesi veriyor. Her gün İsrail'in kalleş saldırılarına maruz kalıyorlar. İsrail, kutsal dinlemiyor. İsrail, Müslümanların en kutsallarından birine saldırmayı, onun içerisine postallarıyla girip çıkmayı kendine hak görüyor. Bu hareket kabul edilemez. Buna 'dur' demenin, hep beraber Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırılara karşı çıkmanın zamanı geldi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mescid-i Aksa'ya Yönelik Saldırılara Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement