MEÜ Öğrencilerine UTİB'den Ödül - Son Dakika
Yerel

MEÜ Öğrencilerine UTİB'den Ödül

MEÜ Öğrencilerine UTİB\'den Ödül

MEÜ Tekstil Bölümü öğrencileri Arif Kara ve Şenay Aslan, Bursa'da yapılan "Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması"ndan ödülle döndüler.

02.05.2014 11:29  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tekstil Bölümü öğrencileri Arif Kara ve Şenay Aslan, Bursa'da yapılan "Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması"ndan ödülle döndüler.

MEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen "Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması" 3-4 Nisan tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirildi. Ev tekstilinde moda yaratabilecek tasarımların ortaya çıkmasını sağlamak, yeni yeteneklere fırsat kapılarını aralamak, gençleri ve profesyonel tasarımcıları teşvik ederek sektörün rekabet gününü arttırmak amacıyla yapılan yarışmaya MEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü öğrencileri Arif Kara ve Şenay Aslan da tasarımlarıyla katıldı.

Yarışmada rakiplerini geride bırakan Tekstil Bölümü öğrencilerinden Arif Kara Profesyonel Yatak Uygulama kategorisinde üçüncülüğü kazanırken, Tekstil Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Şenay Aslan da Perde kategorisinde TETSİAD Özel Ödülü'nü elde etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MEÜ Öğrencilerine UTİB'den Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement