MHP Ankara İl Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

MHP Ankara İl Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, kongre sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, hedeflerinin Milliyetçi Hareket'i iktidara taşımak olduğunu söyledi.

23.02.2015 10:55  Güncelleme: 11:10

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, kongre sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, hedeflerinin 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket'i iktidara taşımak olduğunu söyledi.

Çetinkaya, seçimlerde çıkacak sonucun Türk milletinin kaderi için çok önemli olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi'nde çetin mücadele ve zorluk bizler için çok mukaddestir. Ankara'da da seçim zaferi için hepimize büyük görev düşüyor. Bu kadrodan Milliyetçi hareket'in her mensubu büyük hizmetler bekliyor" dedi.

MHP Ankara İl teşkilatının yeni yönetim kurulunun ilk buluşmasında bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Çetinkaya, en uzun dönem yapan bir il teşkilatı olduklarına dikkat çekerek özetle şunları söyledi:

"HİZMETİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ"

"Bizler siyaseti her zaman ifade ettiğimiz gibi kendimize bir makam aracı olarak görmüyoruz. Biz bu hizmeti Allah rızası için yapıyoruz. 15 Şubat'ta gerçekleştirdiğimiz kongre tam bir olgunlukla sonuçlandı. Şimdi hizmet zamanı ve tecrübeli ve genç kadromuzla hedefimiz Türk milletinin kaderinin oylanacağı 7 Haziran genel seçimleridir.

Davaya sadakat, yapılan göreve saygı, sorumluluk anlayışı, hangi şartta e zeminde olursa olsun birlikte hareket edebilmek hepimiz için çok önemlidir. Bunu özellikle yeni arkadaşlarımıza altını çizerek söylemek istiyorum. Bizler siyaseti her zaman ifade ettiğimiz gibi kendimize bir makam aracı olarak görmüyoruz. Biz bu hizmeti Allah rızası için yapıyoruz. Yenilenerek güçlenen teşkilatımız artık aziz Türk milletinin beklediği Milliyetçi Hareket'in iktidarı için el ele hedefe yürüme kararlığındadır."

DENİZ KAYA DA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Teşkilatı gerçekleştirilen kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirirken, düzenlenen yemekli toplantıya kongrede başkan adayı olan Çankaya eski İlçe Başkanı Deniz Kaya da katıldı. Kaya, yeni yönetim kurulu üyeleri ile buluşmasında yaptığı kısa konuşmada kongrenin kaybedeni olmadığına dikkat çekerek "Kongrenin kazanını Milliyetçi Hareket'tir. Omuz omuza partimizin zaferi için çalışacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Ankara İl Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement