MHP İl Başkanı Mete Eke'den Türk Ocağına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Mete Eke'den Türk Ocağına Ziyaret

MHP İl Başkanı Mete Eke\'den Türk Ocağına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, 101.Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türk Ocağı Kayseri Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

18.03.2013 11:57

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, 101. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Türk Ocağı Kayseri Şubesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Eke ziyarette yaptığı konuşmasında "Türk Milliyetçileri olarak birbirimizi desteklememiz gereken bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Koçyiğit ve Yönetim kurulu Üyeleri ile birlikte Türk Ocağı Kayseri Şube Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez'i ziyaret etti.

Türk Ocağının 101. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Eke, Türk Milliyetçileri olarak birbirimizi desteklememiz gereken bir süreçten geçiyoruz" dedi. Nefsini yenemeyen bir kişinin Türk Milliyetçisi olması sözcük olarak kabul edilebilir ama fiiliyatta kabul edilemez nefsini yenen insan vatanı seven insandır" diyen Başkan Eke, Türk Ocakları Yönetimine başarılar dileyerek koordineli çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Türk Ocağı Kayseri Şube Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek faaliyetler hakkında Başkan Eke ve Yönetimine bilgiler verdi.

"Türk Ocağı üyelerinin hayat tarzı ve dünya görüşü Türk milliyetçiliğidir" diyen Durbilmez, şunları kaydetti: " Türk milliyetçileri, etnik ayrım yapmaksızın Türk milletini oluşturan herkesin her alanda gelişmesi için çalışır. Türk milliyetçiliği bir etnik kökeni öne çıkarma gayreti değil,

dil ve kültür birliğini esas alan kültür milliyetçiliğidir. Türk adından rahatsız olanların ve Türk milliyetçiliğini etnik milliyetçilik olarak görenlerin şuuraltında kendi etnik kökenlerinin kafatasçılığı, faşistliği yatmaktadır. Türk milletini oluşturan toplulukları birleştiren Türkçe yerine etnik dilleri öne çıkarma gayretleri de Türk milletinin birlik ve beraberliğini parçalama çabalarının bir yansımasıdır." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Mete Eke'den Türk Ocağına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement