MHP'li Tankut'un Slogan Tepkisi - Son Dakika
Yerel

MHP'li Tankut'un Slogan Tepkisi

MHP\'li Tankut\'un Slogan Tepkisi

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve 23.Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut "Şehide 'kelle' diyen, vatanı satılacak toprak olarak gören zihniyet sevgiden, saygıdan ne anlar? Emirle sevilir, emirle sayılır mı hiç?" dedi.

31.05.2013 11:47

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve 23. Dönem Adana Milletvekili Yılmaz Tankut "Şehide 'kelle' diyen, vatanı satılacak toprak olarak gören zihniyet sevgiden, saygıdan ne anlar? Emirle sevilir, emirle sayılır mı hiç?" dedi.

Tankut, AK Parti Adana Milletvekili Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in partisinin Adana'daki bir organizasyonda "Say de sayalım sev de sevelim" sloganlarıyla karşılanıp kendisinin de "Bu ülkeyi 'Öl de ölelim, vur de vuralım' diyenler batırdılar" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Tankut yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İhanete karşı birleşen insanlarımızın 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganındaki vatan sevgisini ve hassasiyetini düşman ilan zihniyet sevgiden ne anlar? Vatanımız pay edilme noktasına geldiğinde ölümü göze almayıp ta ne yapacağız? Şehide 'kelle' diyen, vatanı satılacak toprak olarak gören zihniyet, saygıdan ne anlar? Emirle sevilir, emirle sayılır mı hiç? Oysa, Türk milliyetçilerinin lideri Sayın Devlet Bahçeli 'Sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet vardır' şeklindeki siyasi literatüre geçen veciz sözüyle, gönüllere asla gem vurulamayacağını, toplum içinde giderek eksikliği hissedilen saygı ve hürmetin ise vazgeçilmezliğini ilan etmişti. İşte aramızdaki büyük fark." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Tankut'un Slogan Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement