Mikro Kredi Üyelerine Yeni Kazanç Kapısı - Son Dakika
Yerel

Mikro Kredi Üyelerine Yeni Kazanç Kapısı

Mikro Kredi Üyelerine Yeni Kazanç Kapısı

Mikro Kredi Elbistan Turgay Ciner Şubesi üyeleri için yeni bir kazanç kapısı aralandı.

04.04.2013 16:19

Mikro Kredi Elbistan Turgay Ciner Şubesi üyeleri için yeni bir kazanç kapısı aralandı. Üyeler makyaj malzemesi satarak para kazanacak.

Program hakkında üyelere bilgiler veren mikro kredinin Türkiye öncüsü Prof. Dr. Aziz Akkurt, makyaj malzemesi satan üyelerin yüzde 40 kar elde edeceğini söyledi. Verdiği cüzi kredilerle bayanlara yeni iş sahaları kurma yolunu açan Mikro Kredi Elbistan Turgay Ciner Şubesi, bin 200 üyesine farklı bir kazanç sistemi uygulayacak. Yeni sistemin tanıtımını ise Mikro Kredi'yi Türkiye'ye getiren AK Parti 22. Dönem Diyarbakır Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgün ile Morkoz Kozmetik İş Ortağı Kozmetik Uzmanı Julija Cajevskaja yaptı.

Akgün, Morkoz Kozmetik'in ürünlerini satan kadınların, sattıkları her üründen yüz 40 kar elde edeceğini söyledi. Akgün, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bizim sizlerle beraber olmamızın tek sebebi var. Sizlerin hayat kalitesini artırmak ve daha iyi gelir elde etmenize yardımcı olmak, daha müreffeh bir ortamda yaşamınızı sürdürmenize yardımcı olmaktır. Bununla ilgili olarak mikro kredinin başlatılmasına öncülük eden Kahramanmaraş Eski Valisi Karadağ Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır'ı da saygıyla anıyor, ona çok teşekkür ediyorum. Katalogda görünen ürünlerden 1000 TL'lik sattığınızda 400 TL, 2 bin TL'lik ürün sattığınızda 800 TL para kazanabileceksiniz. Yani, yüzde 40 kar elde edeceksiniz. Şu anda kullandığınız mikro kredi de hizmet bedeli yüzde 10, vergi yüzde 5, toplam yüzde 15 hizmet maliyeti ödüyorsunuz. Ama sosyal kalkınma kredisi kullandığınız yüzde 5, vergi yüzde 5, dolayısıyla yüzde 10 hizmet bedeli ödeyeceksiniz. Dolayısıyla yüzde 5 daha az maliyetli bir kredi çeşidi bu."

Prof. Dr. Aziz Akgün ayrıca, Turkcell ile yaptıkları bir çalışma ile tüm mikro kredi üyelerinin hazır kart bayisi olduğunu belirterek; "Bugün itibari ile Turkcell, her birinizi hazır kart bayisi olarak tayin etti. Turkcell'in hazır kartını sattığınız zaman her sattığınız kart başına 75 kuruşla ile 3,5 TL arasında para kazanacaksınız" dedi.

Akgün, kozmetik ürünlerini satamayan kişilerin ürünleri hiçbir gerekçe göstermeksizin iade edebileceğini de sözlerine ekledi.

Akgün'ün konuşmasının ardından Morkoz Kozmetik İş Ortağı Kozmetik Uzmanı Julija Cajevskaja ürünleri hakkında bilgiler verdi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mikro Kredi Üyelerine Yeni Kazanç Kapısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement