Milas Tema'dan Çevreci Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Milas Tema'dan Çevreci Etkinlik

Milas Tema\'dan Çevreci Etkinlik

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilçedeki okullarda fidan dikimi, çöp toplama ve boyama gibi etkinliklere imza attı.

16.06.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Dünya Çevre Günü dolayısıyla ilçedeki okullarda fidan dikimi, çöp toplama ve boyama gibi etkinliklere imza attı.

Dünya Çevre Günü'nü yurt genelinde düzenlediği etkinliklerle kutlayan Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı, Bafa İlkokulu ve Milas Özge Okulları'nda öğrencilerle çevreci etkinlikler düzenledi. İlk olarak Bafa İlkokulu'nda başlayan etkinliklerde görev alan TEMA gönüllüleri, öğrencilerle birlikte çöp topladı. Öğrencilere çevre duyarlılığının aşılanması amacıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilere fidan dağıtan TEMA gönüllüleri, fidanları daha sonra öğrencilerle birlikte toprakla buluşturdu.

Milas Özge Okulları'nda da düzenlenen çevreci etkinliklerde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Ayrıca okullarda minik TEMA ve yavru TEMA etkinliklerini sınıflarında başarı ile uygulayan öğretmenlere, teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini ve çevreci bir neslin yetişmesinde etkinliklerin önemli rol oynadığına dikkat çeken öğretmenlere TEMA tarafından rozet verildi.

Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde tekrar TEMA ile ortak etkinlik yapmak isteyen okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür eden TEMA Milas Sorumlusu Mehmet Nergiz, eğitim-öğretim dönemi boyunca uygulanan etkinliklerle öğrencilerin doğal hayatı korumak ve yaşatmak anlamında önemli duyarlılık ve beceri kazandıklarını belirterek çalışmalara devam edeceklerini belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas Tema'dan Çevreci Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement