Milaslı Ülkücüler Tokdemir'i Andı - Son Dakika
Yerel

Milaslı Ülkücüler Tokdemir'i Andı

Milaslı Ülkücüler Tokdemir\'i Andı

Milas Ülkü Ocakları Temsilciliği, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir için anma etkinliği düzenledi.

14.12.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas Ülkü Ocakları Temsilciliği, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir için anma etkinliği düzenledi.

Milas Ülkü Ocakları Temsilciliği, 1995 yılında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir için anma etkinliği gerçekleştirdi.

Programa, konuşmacı olarak Tokdemir'in kardeşi Şair-Yazar Yüksel Çetin Tokdemir katıldı. Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül, MHP Milas Belediye Meclis Üyeleri Kasım Özkan ve Mevlüt Kiriş de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program, Şehitlerimiz ve Mevlid Kandili olması sebebi ile Kur'an-ı Kerim okunması ve ardından dua edilmesiyle devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Gönül; "Başta merhum genel başkanımız Ali Metin Tokdemir olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimize ahde vefa borcumuz vardır. Biz, bu borcu yerine getirmek üzere buradayız. Yarın da bu duruşumuzu bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Ülkemiz, milletimiz ve davamız için şehit düşen tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum" diyerek, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere birçok önemli ismi andı ve milletçe minnet ve şükran duyuyoruz" dedi.

Doğumundan ölümüne kadar geçen çileli bir yaşamı aktaran, Ali Metin Tokdemir'in kardeşi Yüksel Çetin Tokdemir ise söze; "Şuraya bir ülkücülüğün portresini çizin ve altına Ali Metin Tokdemir yazın. Çünkü çizeceğiniz portrenin tam da karşılığı Ali Metin Tokdemir'dir" dedi.

Tokdemir, kardeşinin özgeçmişi hakkında da bilgi aktardı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milaslı Ülkücüler Tokdemir'i Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement