Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

Resmi olmayan sonuçlara göre 1 Kasım Genel Seçimi'nde AK Parti'den seçilen Kastamonu milletvekilleri, Hanönü ilçesini ziyaret etti.

06.11.2015 13:48

Resmi olmayan sonuçlara göre 1 Kasım Genel Seçimi'nde AK Parti'den seçilen Kastamonu milletvekilleri, Hanönü ilçesini ziyaret etti.

Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir, Kaymakamı Adem Karadaş ile Belediye Başkanı Serkan Uçar'ı ziyaret etti.

Başkan Serkan Uçar, milletvekillerinin ilçelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili seçiminde Hanönü'nün görevini yaptığını belirten Uçar, milletvekilleri gibi kendilerinin de çok çalışarak Kastamonu'dan 3 milletvekilini Meclise gönderdiklerini söyledi.

Güzel ve huzurlu bir seçim olduğunu vurgulayan Uçar, şöyle konuştu:

"Bütün teşkilatlarımız çalıştığı gibi muhtarlarımız da çok çalıştı. Köylerden, merkezlerden, il merkezinden iyi oy kazandık. Biz bu millete her zaman güvenmişizdir. Milletimiz her zaman doğru oy kullanmıştır. 2002'de doğru oy kullandı, bizi seçti. 2007'de oyumuzu yükselti. 2011'de yine iyi oy aldık. 7 Haziran seçimlerinde bu millet bizi uyardı, 'eksikleriniz var' dedi. 1 Kasım seçimlerinde ise güvendi ve tekrar Meclise gönderdi."

Uçar, 3 milletvekili çıkarmanın sorumluluğunun da fazla olduğunu vurgulayarak, ilk günkü aşkla vatandaşlara hizmet vermeye devam edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement