Milletvekili Üstün Kaynarca'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Üstün Kaynarca'da İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Üstün Kaynarca\'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Sakarya Milletvekili, Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün Kaynarca'da devam eden Kaynarca Karasu Duble yolu, Kaynarca Belediyesi Kültür Merkezi İnşaatı, Organize Sanayi Bölgeleri arazileri ve Kaynarca...

01.08.2013 16:28

AK Parti Sakarya Milletvekili, Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün Kaynarca'da devam eden Kaynarca Karasu Duble yolu, Kaynarca Belediyesi Kültür Merkezi İnşaatı, Organize Sanayi Bölgeleri arazileri ve Kaynarca Belediyesi toplu konut işletmesinin yaptığı 144 konutu yerinde inceledi.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Ak Parti Kaynarca İlçe Başkanı İsmail Kaymak, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Boğaz, Sebahattin Duran, Kaynarca OSB Müdürü Fikret Arslan, Ak Parti Kaynarca SKM Başkanı Fuat Gür incelemelerde Milletvekilini yalnız bırakmadılar.

İlk olarak Kaynarca Karasu duble yoluna giden Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Bu yolun bu hale gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Duble yolumuz Kaynarca ve Karasu ilçelerimize değer katacaktır. Sakarya'nın kuzeyinde yeni bir ekonomik alan oluşmasında katkı sağlayacaktır. Kuzey bölgesine yalnız yol düşünmüyoruz, tren yolu, Liman birlikte entegre oluşacak bir yapı olarak düşünüyoruz. Bunun yanı sıra Kaynarcaya planladığımız 2 adet organize sanayi bölgesi var bunlardan bir tanesinin kamulaştırılması önemli bir şekilde yerine getirildi ve kısa süre sonra artık yatırımcıya teslim edilecek. Mobilyacıların burada yatırım yapacağını belirten Milletvekili Üstün, zanaatkar insanların yetişeceği ve istihdam sahasının büyük olacak; buna da en güzel örnek ilçe olarak büyük bir marka olan İnegöl'dür. Kaynarca'mızda en kısa sürede İnegöl gibi serpilip büyücektir" dedi.

Daha sonra İnşaatları devam eden Kültür Merkezi Projesi ve Toplu konut işletmesinin 144 konutunu inceleyen Üstün Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel'i Kaynarcaya kattığı yapılan projelerden dolayı tebrik etti.

Topçu Büyük Kaynarca Mahallesine geçen Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Burada bulunan Tarihi Şeyh Müslihiddin Camii'nde ikindi namazını kılarak köylü vatandaşlarla sohbet etti.

Köylüler Milletvekili Üstün'den, "Cami külliyesinin devredilirken yanlışlıkla köy imamının lojmanı da vakıflara devroldu. Bu yapılan yanlışın düzelmesini istiyoruz" diyerek yapılan hatanın düzeltilmesini istediler. Üstün de konuyla ilgili olarak çalışma yapılacağını söyleyerek, köyden ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Üstün Kaynarca'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement