Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi'nde Başarı Geleneğe Dönüştü - Son Dakika
Yerel

Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi'nde Başarı Geleneğe Dönüştü

Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi\'nde Başarı Geleneğe Dönüştü

Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2006 yılından beri yapmış olduğu Leonardo da Vinci projelerine bir yenisini daha ekledi.

01.04.2013 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2006 yılından beri yapmış olduğu Leonardo da Vinci projelerine bir yenisini daha ekledi. Okul bu yıl "Elektronik devre dizaynı" projesi ile 7. Kez Avrupa'ya gitme hakkı kazandı.

2006 yılından bu yana her yıl bir proje ile Leonardo da Vinci'ye katılmaya hak kazanan Aydın Mimar Sinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, elde ettiği başarı ile bu başarıyı kazanan nadir okullardan biri oldu. Bu yıl "Elektronik Devre Dizaynı" projesi ile Leonardo da Vinci'ye katılmaya hak kazandıklarını belirten Proje Koordinatörü Oktay Rodoslu, "Projemiz 20 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmenden meydana gelmiştir. Ulusal Ajans'ın katkıları ile gerçekleştirilen bu AB

Projesi iki akıştan oluşmaktadır.İlk akış 10 öğrenci 2 refakatçi öğretmen ile Finlandiya'ya

gerçekleşecektir. 01-26 Nisan tarihleri arasında 4 hafta süreyle Finlandiya'nın Jyvaskyla Şehrinde Jyvaskyla Mesleki Eğitim Kolejinde Finli öğrenciler ile elektronik baskı devre(pcb) konusunda çalışma yapacak olan öğrencilerimiz bilgi ve görgülerini arttırarak AB standartındaki atölyelerde çalışma imkanı bulacaklardır. İkinci akışımız ise 04-31 Mayıs tarihleri arasında Hollandanın Sneek Şehrine ROC Mesleki Eğitim Okullarına aynı konu üzerine yine 2 refakatçi öğretmenimiz ve 10 öğrencimizle gerçekleşecek" diyerek projeye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

(İK)

01.04.2013 10: 11: 32

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi'nde Başarı Geleneğe Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement