Minikler Tiyatroyla Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Minikler Tiyatroyla Tanıştı

Minikler Tiyatroyla Tanıştı

Konak Belediyesi, minik öğrencileri sanatla buluşturan yeni bir projeyi daha uygulamaya koydu.'Sanatı okullara götürüyoruz' projesiyle anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri yaşamlarında ilk kez bir tiyatro oyunu izlemenin keyfine vardı.

15.03.2013 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmetpaşa İlköğretim Okulu anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri ilk kez tiyatro izledi

Konak Belediyesi, minik öğrencileri sanatla buluşturan yeni bir projeyi daha uygulamaya koydu. 'Sanatı okullara götürüyoruz' projesiyle anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri yaşamlarında ilk kez bir tiyatro oyunu izlemenin keyfine vardı. Özellikle kentin dış çeperlerinde kalan, tiyatroya gitme imkanı bulamayan çocuklar için hazırlanan proje İsmetpaşa İlköğretim öğrencilerinin de yüzünü güldürdü. Duvara Karşı Tiyatro Topluluğu'nun 'Anne' adlı oyununu izleyen minikler renkli kostümler giyen tiyatro oyuncularını ilgiyle izledi. Sorulara verdikleri yanıtlarla oyuna da dahil olan öğrenciler, ilk tiyatro seyirlerinden gülen yüzlerle ayrıldılar.

Eğitim kalitesinin, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin eşit derecede güçlü ve sağlıklı olması için çalıştıklarını belirten Başkan Tartan, "Biz eğitimde fırsat eşitliğini Konak'ta uyguluyoruz. Okulların fiziki durumundan çocuklarımızın sosyal gelişimine her zaman yanlarındayız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minikler Tiyatroyla Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement