Mudanya'da Bağ Bozumu Şenliği - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Bağ Bozumu Şenliği

Mudanya\'da Bağ Bozumu Şenliği

Mudanya Belediyesi tarafından Çağrışan Köyü’nde düzenlenen geleneksel “Bağ Bozumu Şenliği” çeşitli etkinliklere sahne oldu.

07.09.2014 11:33

Mudanya Belediyesi tarafından Çağrışan Köyü'nde düzenlenen geleneksel "Bağ Bozumu Şenliği" çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Mudanya Belediyesi'nin destekleriyle Çağrışan Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen "Bağ Bozumu Şenliği" çeşitli etkinliklerle sahne olurken, şenliğe Bursa eski CHP milletvekili Yahya Şimşek, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yardımcıları Mustafa Ay, Metin Bağcı, Mudanya Jandarma Komutanı Binbaşı Nurettin Akdoğan, Mudanya siyasi parti başkan ve yöneticileri, sivil toplum kurumları temsilcileri, muhtarlar, mahalle halkı ile Mudanya ve Bursa'dan çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah saatlerinde minikler futbol turnuvasıyla start alan etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Köy Muhtarı Ahmet Gün, yaptığı konuşmasında emeği geçenlere ve Mudanya Belediyesi'ne teşekkür etti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Mudanya ve mahallerinde yapılacak olan seri etkinlikler konusunda bilgiler vererek, "30 Martta göreve geldiğimizse şunu gördük, Mudanya unutulmuş unutturulmuş. Göreve başladığımız 5ay boyunca Mudanya'nın değerleri olan Mütarekesini, kara incirini, üzümünü, zeytinini, ürettiği bütün ürünlerini tanıtacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi köylümüz yeniden milletin efendisi olacak. İşimizin zor olduğunu söylüyorlar, ekip arkadaşlarımızla durmadan çalışıyoruz. Bizim belediyemizde eşitlik, adalet, hak ve hukuk var. Hiç ayrım gözetmeksizin tüm Mudanyalılara hizmet vermekteyiz, vereceğiz. Çağrışan Mahallemizde ilk defa düzenlediğimiz Bağbozumu Şenliği'ni gelecek yıllarda yine düzenleyeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Bağ Bozumu Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement