Mudanya'da Dilenci Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da Dilenci Operasyonu

Mudanya\'da Dilenci Operasyonu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, özellikle pazar yerlerini mesken tutan dilencilere zabıta ekipleri göz açtırmıyor.

06.05.2014 17:06

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, özellikle pazar yerlerini mesken tutan dilencilere zabıta ekipleri göz açtırmıyor.

Bursa'dan Mudanya'ya gelen yaşlı ve genç dilencilere ilçede göz açtırılmıyor. Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta ekipleri, insanların merhamet duygularını istismar eden dilencileri topladı.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz," Bursa'dan ve çevre bölgelerden Mudanya'ya gelerek vatandaşlarımızın merhamet duygularını istismar eden dilencilerin engellenmesi ve ilçemiz dışına çıkarılmaları için zabıta ekiplerimizin çalışmaları sürüyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya'da Dilenci Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement