Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı

Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı
15.07.2013 19:09

Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek guruplarında esnafın eleman ihtiyacı hissettiğini, çekirdekten yeni usta eleman yetişmediğini ifade ederek, bu açığı kapatmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek guruplarında esnafın eleman ihtiyacı hissettiğini, çekirdekten yeni usta eleman yetişmediğini ifade ederek, bu açığı kapatmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek gruplarında esnafın elemana ihtiyacı olduğu vurguladı. Usta "Orta ve lise düzeyinde öğrencilerin sınıfta kalıp devam etmemeleri durumunda bu gençlerimizi çıraklık okuluna yönlendirmekteyiz. Buralarda yetişen öğrencilerimizi Mudanya'da faaliyet gösteren esnaflarımızın yanlarında istihdam ederek, ekmek kapısı açmak istiyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda 1 Ağustos'tan itibaren yapacağımız duyurularla işe ihtiyacı olan usta, kalfa, çırak olarak çalışma isteyenlerin odamız yapacakları müracaatları kabul edeceğiz" dedi.

Bu çalışmayla esnafın eleman sıkıntısının giderileceğini vurgulayan Usta, "Yapılan başvuruya göre elimizdeki elemanları esnafımıza duyurarak ihtiyaç duyduklarını temin etmeye çalışacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı - Son Dakika


Advertisement