Müftüler Korkuteli'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

Müftüler Korkuteli'de Toplandı

Müftüler Korkuteli\'de Toplandı

Antalya ve ilçelerinde görev yapan müftüler, Haziran ayı toplantısını Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut’un ev sahipliğinde Korkuteli’de yaptı.

11.06.2015 19:59

Antalya ve ilçelerinde görev yapan müftüler, Haziran ayı toplantısını Korkuteli İlçe Müftüsü Duran Turgut'un ev sahipliğinde Korkuteli'de yaptı.

İl Müftüsü Osman Artan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, 19 ilçe müftüsü katıldı. Korkuteli Müftüsü Duran Turgut'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı ile ilgili açıklamada bulunan İl Müftüsü Artan, "Bu toplantıları hizmette birliği, beraberliği sağlamak, karşılaştığımız sorunların çözüm yollarını bulmak, hizmetin nasıl daha verimli olacağını, başarının nasıl elde edileceğinin birlikte görüşülmesi ve bu yılın Ramazan ayının kuşatıcı din anlayışı ile hizmet edileceği konusunu masaya yatırıldığı etkin ve verimli bir şekilde merkez, ilçe belde ve bütün köylerimize etkin din hizmetinin sunulması kararlaştırılmıştır. Toplantılarımızda geçen ayın muhasebesini yaparak, gelecek ayın plan ve projesini hazırlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftüler Korkuteli'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement