Muğla'daki Tefecilik Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Muğla'daki Tefecilik Operasyonu

Milas ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

28.02.2015 17:41

Milas ilçesinde tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 7 zanlı ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan Ali S, Osman Y, Derviş D, Fethi K, Cavit K. ve Aytekin K, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, tefecilik, tehdit, yağma, konut dokunulmazlığını ihlal ve nitelikli dolandırıcılık" suçlamalarıyla tutuklandı. Yaşar P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir süre devam eden teknik ve fiziki takibin ardından Ali S. liderliğindeki suç örgütünün nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara faizle para verip senet imzalatarak borçlandırdığını belirlemişti.

Polis ekiplerinin 24 Şubat'ta gerçekleştirdiği operasyonda 7 kişi gözaltına alınmış, zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda boş senet, çek, dekont, tapu ve kıymetli evrak ele geçirilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'daki Tefecilik Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • vijdan: Paraya insanları ezmek aşağılamak bu kadar kolay değilmiş sizin yüzünüzden bir kişi canına kıydı be daha bunun hesabını vereceksiniz verebilirseniz bu yaşadıklarınız bu dünya için daha diğer tarafında hesabı var .... 8 2 Yanıtla
  • milaslı: Bunların allah belasını versin ama bunlardan milasta daha cok var hepsini paket yapacaksın 5 1 Yanıtla
  • xxx koç: 82 yaşındasın bu günden sonra neyapacagın paraya degermi ihtibarına haklısın x ray bitmez 3 0 Yanıtla
  • çirkin kral.: Bu milas sizede kalmadi.haram parayla hava atmanin bedelini odersiniz, burdada obur taraftada 2 0 Yanıtla
  • belirsizlik: Neyin ne olduğu belirsiz bilmeden konuşmak olmaz .... 0 0 Yanıtla

Advertisement