Muhalefetten Sordu Önergesi - Son Dakika
Yerel

Muhalefetten Sordu Önergesi

Muhalefetten Sordu Önergesi

MHP’li Düzce İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Turhan ve Adem Dursun İl Genel Meclisi Başkanlığı’na önerge vererek 2013 yılında asfalt işleri ile ilgili olarak bazı sorular sordu ve yazılı cevaplandırılmasını istediler.

03.03.2014 13:25

MHP'li Düzce İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Turhan ve Adem Dursun İl Genel Meclisi Başkanlığı'na önerge vererek 2013 yılında asfalt işleri ile ilgili olarak bazı sorular sordu ve yazılı cevaplandırılmasını istediler.

MHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Turhan ve Adem Dursun, İl Genel Meclisi Başkanlığı'na önerge verdiler. Önergenin yazılı cevaplanmasını isteyen Turhan ve Dursun şu soruları sordular; "2013 yılında asfalt plenti kurulduktan sonra 2013 yılı asfalt sezonunda ne kadar asfalt üretimi yapılmıştır? 2013 yılında Düzce İl Özel İdaresi'nin ve KÖYDES Projesinin toplam olarak ne kadar asfalt yol yağılmıştır? (Tüm ilçeler ve Düzce İL Özel İdaresi ve KÖYDES Projesi ayrı ayrı listeler halinde) 2013 yılında İl Özel İdaresi'nin asfalt plentinden diğer kamu kurum ve kuruluşlarına veya özel sektöre asfalt satışı yapılmış mıdır? Yapılmışsa kilogram ve ton olarak ne kadardır? Satışı yapılan asfaltın bedeli ne kadardır? Bu bedel tahsil edilmiş midir?" - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhalefetten Sordu Önergesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement