Muharrem Ayı - Son Dakika
Yerel

Muharrem Ayı

Muharrem Ayı

Polis Midyat ilçesinde bin kişiye aşure dağıttı Midyat İlçe Emniyet Müdürü Yurdagül: "Bu günlerde gerçekten kardeş olduğumuzu, toplumumuzdaki farklılıkların zenginlik olduğu, toplumumuzd...

14.11.2013 17:58

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşura dağıttı.

Midyat Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, Gümüşçüler Telkari Çarşsısı Bulvarı'nda, vatandaşlara aşure dağıtımı nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, Midyat'ta ilk defa böyle bir etkinlik yapıldığını, Muharrem ayının Midyat'ta birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını dilediklerini söyledi.

Bunun İlçe Emniyet Müdürlüğü ToplumTestekli Polis Büro Amirliği tarafından palanlandığını belirten Yurdagül, "Muharrem ayı gibi farklı kesimlerin değerlerinin öne çıktığı bazı günlerimiz var. Bu günlerde gerçekten kardeş olduğumuzu, toplumumuzdaki farklılıkların zenginlik olduğu, toplumumuzdaki farklılıkların asıl zenginliğimiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu faaliyetle buna örnek vermek istedik" diye konuştu.

Bu uygulamanın Midyat'ta ilkdefa görüldüğünü belirten vatandaşlardan Ömer Akman da, "Polisle vatandaşın el ele olması açısından çok faydalı bir uygulama. İnşallah butür uygulamalar devam eder. İnanıyorum ki çözüm sürecine de katkısı olacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yurdagül, Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri ile birlikte bin kişiye aşure dağıttı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muharrem Ayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement