Mükremin Göleti Çevresinde Temizlik - Son Dakika
Yerel

Mükremin Göleti Çevresinde Temizlik

Mükremin Göleti Çevresinde Temizlik

Yozgat’ın en temiz göleti aynı zamanda Alabalık Üretim Merkezi olan Mükremin Göleti çevresi Sorgun Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce temizlendi.

07.05.2015 15:36

Yozgat'ın en temiz göleti aynı zamanda Alabalık Üretim Merkezi olan Mükremin Göleti çevresi Sorgun Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce temizlendi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Mükremin Göleti'nin ilçenin merkezinde ve herkesin sık sık uğradığı bir mekan olduğunu Gerek Sorgunluların, gerekse Sorgun'dan geçen vatandaşların burada piknik yaptıklarını belirterek"Ancak buraya gelen vatandaşlar çöplerini olduğu yere bırakıp gidiyorlar. Çevreye duyarsız kişilerce yapılan bu davranışlar, gölet kenarında büyük ölçüde kirlilik yaratıyor. Mükremin Göleti çevresine fidanlar diktik. Yarın o fidanlar büyüyünce halkımızın piknik yapacağı çok güzel bir alan olacak" dedi.

Vatandaşların, yedikleri, içtikleri çöplerini olduğu yere bırakıp gitmelerinin çevrede kirlilik yarattığını hem de mikrop saçtığını dile getiren, Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek, "Belediyemiz temizlik ekipleri her yıl bahar temizliğinde Mükremin göletinden başlayarak İlçemiz genelinde temizlik yapmaktadırlar. Vatandaşlarımızın temizlik için biraz duyarlı olmaları gerekmektedir. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mükremin Göleti Çevresinde Temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement