Muratpaşa Belediyesi Doğuyaka ve Güzeloba mahallelerinde sıcak asfalt çalışması başlattı.
Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Doğuyaka Mahallesi 1215 ve 1216 sokak ile diğer bazı sokaklarda 2 bin 200 metre, Güzeloba Mahallesi 2135, 2139, 2144 ve çeşitli başka sokaklarda ise 2 bin 900 metre sıcak asfalt yapımı gerçekleştirdi.
Yapılan son çalışmalar ile her iki mahallede asfalt sorununun giderildiğini belirten Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, alt yapısı tamamlanan imar yollarının asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını, asfalt çalışmasının Güzeloba Mahallesi'nin diğer sokaklarında da sürdüreceklerini kaydetti.
Bu mahallelerin tamamlanmasının ardından Kızıltoprak Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde asfaltlama çalışmasına başlanacağı bildirildi.
Muhabir: Şamil Kahveci
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Muratpaşa Belediyesi'nin Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.