Muş Müftülüğü'nden Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika
Yerel

Muş Müftülüğü'nden Hizmet İçi Eğitim

Muş Müftülüğü\'nden Hizmet İçi Eğitim

Muş Müftülüğü, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla personellerine Kur’an-ı Kerim hizmet içi eğitim kursu verdi.

05.03.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Müftülüğü, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla personellerine Kur'an-ı Kerim hizmet içi eğitim kursu verdi.

Kursa katılan 14 kursiyere İl Müftüsü Alettin Bozkurt, İl Müftü Yardımcısı Tahsin Ötgüç, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Cengiz Ateş, İl Baş Vaizi Abdulhak Akpolat, İl Vaizleri Abdurrezak Sunar, Mehmet Necip Söylemez tarafından derslerin verildiği belirtildi. Cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla, 14 cami görevlisine Kur'an-ı Kerimi usulüne uygun olarak okuması ve öğrenmesi maksadıyla Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu verdiklerini belirten İl Müftüsü Alettin Bozkurt, sekiz hafta süren eğitimin başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Hizmet içi eğitim seminerlerinin personelin mesleki bilgi ve becerilerini artırmasındaki önemine dikkat çeken Müftü Bozkurt, "Bu seminerlerin tüm din görevlilerini kapsayacak şekilde devam edecektir. Müftülüğün avlusunda bulunan Lale Camii Kur'an Kursunda başlayan eğitimde kursiyerlere Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen hizmet içi eğitim kursu müfredatı uygulandı" dedi.

Bozkurt'un konuşmasından sonra Muş İl Müftülüğü hizmet binasında düzenlenen kursa katılan personellere sertifikaları verildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Müftülüğü'nden Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement