Muş'ta Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Muş'ta Bayramlaşma Töreni

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Muş Valisi Ali Çınar, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Muş Valisi Ali Çınar, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Polisevinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Milletvekili Faruk Işık, Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Erhan Arıkan, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Çınar, bayramlar, insanlar arasında barışın, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup, gönüllerin birbirine yakınlaştığı önemli zamanlar olduğunu söyledi.

Sevgi ve saygının yoğun olarak yaşandığı özel ve önemli günlerin aynı zamanda kültürün de bir parçası haline geldiğini ifade eden Çınar, ülkenin her günün huzurlu, mutlu ve bayram tadında olmasını temenni etti.

Buradaki bayramlaşmanın andından Vali Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dede ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

Sokakta çocuklarla bayramlaşan Vali Çınar, çocuklara 5'er lira bayram harçlığı dağıttı.

Muhabir: Sabri Yıldırım/ Yunus Okur

Yayıncı: Yahya Öylek - MUŞ

Kaynak: AA