Muş'taki Operasyon - Son Dakika
Yerel

Muş'taki Operasyon

Muş\'taki Operasyon

Varto ilçesinde teröristlerce hendek kazılarak kapatılan yolun açılması için bölgeye giden ve uğradıkları saldırı sonucu yaralanan 2 işçi, Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

10.06.2014 13:05

Muş'un Varto ilçesinde teröristlerce hendek kazılarak kapatılan yolun açılması için bölgeye giden ve uğradıkları saldırı sonucu yaralanan 2 işçi, Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Varto- Karlıova karayolunun 10. kilometresindeki Leylek köyü yakınlarında iki gün önce hendek kazarak yol kesme eylemi gerçekleştiren terör örgütü üyeleri ile örgüt yandaşlarına yönelik operasyonda yaralanan İl Özel İdaresinde görevli Mehmet Taş ve Aydın Taş, Varto Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Muş'a sevk edildi.

Ambulansla Muş Devlet Hastanesine getirilen yaralılardan sağlık durumu ciddiyetini koruyan Mehmet Taş'ın ameliyata alındığı, Aydın Taş'ın da gözetim altında tutulduğu bildirildi.

Operasyon sırasında karayolundaki hendekleri kapatmak için iş makineleriyle bölgeye giden ve teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralandığı ifade edilen yaralıların, terör örgütü yandaşları tarafından araçlardan indirilerek taş ve sopalarla darp edildiği belirtildi.

Bu arada, gerginliğin halen devam ettiği bölgede, karayolundaki kalabalığı dağıtmaya çalışan askerlerden 4'ü de terör örgütü yandaşlarının attığı taşlarla yaralandı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'taki Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement