Musa Yuvada Kaldı - Son Dakika
Yerel

Musa Yuvada Kaldı

Musa Yuvada Kaldı

Medical Park Antalyaspor'un 10 yaşından beri formasını giyen Musa Nizam, kendisini 3 yıl daha bağlayan sözleşmeyi imzaladı

09.03.2013 10:35  Güncelleme: 16:12

MUSA YUVADA KALDI

Medical Park Antalyaspor'un 10 yaşından beri formasını giyen, devre arası başka takımlara gideceği söylenen Musa Nizam, kendisini 3 yıl daha kırmızı beyazlı formaya bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Musa için düzenlenen imza törenine, Başkan Hasan Akıncıoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Erol Taşkoparan ve Salih Peker katıldı. Antalyaspor altyapısından yetişip Milli Takım'a kadar yükselen yetenekli futbolcu "Ben evimden kopamam" yorumunu yaptı.

BURASI BENİM EVİM

Başkan Akıncıoğlu da "Musa 10 yaşından beri kulübümüze hizmet ediyor ve hizmet etmeye devam edecek. Musa hem teknik ekibin, hem de yönetimimizin isteği doğrultusunda takımın gelecekteki planları arasında önemli bir yer alıyor" dedi. Akıncıoğlu'nun ardından basın mensuplarına duygularını dile getiren Musa Nizam ise "Burası benim evim. Burada olduğum için çok mutluyum. Devre arasında menajerime birçok takımdan teklif geldi, fakat ben kulübüme para kazandırmadan gitme gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement