Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kılçık Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kılçık Açıklaması

Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kılçık Açıklaması

"Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdırlar"

01.04.2014 15:32

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, 30 Mart Yerel Seçimlerinde sağduyunun kazandığını bildirdi.

Kılçık, yaptığı yazılı açıklamada, milletin tarihi bir dönemeci daha geride bıraktığını ve 30 Mart'ta kendi geleceği için hür iradesiyle verdiği kararını sandığa yansıttığını belirtti. Sonuçta sağduyunun kazandığını belirtti.

Kılçık, açıklamasında şunları ifade etti:

"Milletimizin iradesine farklı yöntemlerle ipotek koymaya çalışanlar, siyasi bir yarışta siyaset dışı müdahalelerden medet umanlar, milletimizin ortaya koyduğu takdirinden gereken dersleri çıkarmalıdırlar. Diğer taraftan, bu sonuçlar, mevcut iktidara güçlü bir destek anlamı taşırken, aynı zamanda, daha fazla sorumluluk da yüklemiştir."

Kendilerinin her zaman, huzur, güven ve istikrardan yana olduklarını vurgulayan Kılçık, açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

"Sonuçlar, milletimizin de tercihinin bu yönde olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. MÜSİAD olarak, bir kez daha, bu zor süreçten alnının akıyla çıkan milletimize, demokrasinin temel unsuru olan seçme ve seçilme hakkının sağlıklı işlemesine vesile olan herkese, teşekkür ediyor, 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsiad Gaziantep Şube Başkanı Kılçık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement