Müsiad'tan, 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' Pankartı - Son Dakika
Yerel

Müsiad'tan, 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' Pankartı

Müsiad\'tan, \'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet\' Pankartı

Adıyaman’ın farklı noktalarına ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ Pankartı astıran MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanlığı, vatandaşları terör olaylarına karşı uyararak, sağduyu çağrısı yaptı.

29.09.2015 18:34

Adıyaman'ın farklı noktalarına 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' Pankartı astıran MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanlığı, vatandaşları terör olaylarına karşı uyararak, sağduyu çağrısı yaptı.

Yaşanan terör olaylarıyla ilgili daha önce yazılı ve görsel basın açıklamasında bulunduklarını ancak bu kez farklı bir yöntemle vatandaşları sağduyulu olmaya davet ettiklerini belirten MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, "Son aylarda millet olarak bizleri derinden yaralayan terör olaylarıyla karşı karşıyayız. Ülke olarak, yıllardır sağlanan huzur, barış ve kardeşlik ortamından, ülkemizin dünya üzerinde ve bölgesinde söz sahibi olmasından rahatsızlık duyanların meşru yollardan elde edemediklerini farklı yollardan elde etmeye çalıştıklarına şahit oluyoruz. Yaşanan olaylar, şekli ve yöntemi nasıl olursa olsun terör kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Yapılan bu saldırılar sadece askerimize, polisimize değil, milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılmaktadır. Olayların asıl amacı gelişen, büyüyen ve bölgesinde söz sahibi olma yolunda hızla ilerleyen ülkemizi çekemeyen şer güçlerinin ülkemizde kaos ve savaş ortamı oluşturmaktır. Özellikle Çözüm Süreci adı altında başlatılan projede sona yaklaşıldığında bu olayların tekrar hortlaması, bir kez daha gösterdi ki şer güçler, terörden beslenenler çözümden, huzurdan, barıştan ve istikrardan yana değiller, onların tek amacı bu güzelim ülkeyi karıştırmak, insanlarımızı birbirine düşürmektir. Ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışan bu şer odakları hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. MÜSİAD Adıyaman şubesi olarak daha önce yazılı ve görsel basında yaptığımız açıklamaların yanı sıra; 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' yazılı pankartlarımızı kentimizin farklı bölgelerine asarak, bu konudaki hassasiyetimizi bir kez daha vurgulamak istedik. Rabbim ülkemizdeki huzuru, barışı, kardeşlik ortamını bozmaya çalışanlara fırsat vermesin, onları ıslah eylesin" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'tan, 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet' Pankartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement