Mustafa Cihat Meram'da Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Mustafa Cihat Meram'da Sevenleriyle Buluştu

Meram Belediyesinin organize ettiği "Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam" söyleşilerinin ilkine Mustafa Cihat konuk oldu.

28.09.2014 13:31

Meram Belediyesinin organize ettiği "Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam" söyleşilerinin ilkine Mustafa Cihat konuk oldu.

"Dünden Bugüne Ezgiler" adlı söyleşide ünlü sanatçı, hayatını ve müziğe başlama serüvenini anlattı.

Ezgilerin dünü, bugünü ve yarını üzerine de değerlendirmelerde bulunan Cihat, ezgileri bazı sanatçıların söylediği bir müzik biçimi olarak değerlendirmemek gerektiğini söyledi.

Ezgilerin bir yaşam biçimi olduğunu belirten Cihat, "Mahcupsan Allah'a 'Mahcubum' diyeceksin. Ona layık bir kul olamadığını hissediyorsan bunu bu müzik şekli ile ifade edeceksin. Bir türkü, bir şarkı ya da bir melodi ile hayatını değiştiren binlerce insan vardır. Dolayısıyla bir sözün ya da bestenin gücünü asla hafife almamak lazım" dedi.

Programın sonunda Meram Belediye Başkan Vekili Fahri Eken, günün anısına sanatçı Mustafa Cihat'a çeşitli hediyeler verdi.

"Meram Aşkına Kültür, Sanat ve Yaşam" söyleşileri kapsamında her ay 2 farklı program gerçekleştirileceği, programlarda sanatçı, gazeteci, siyasetçi ve köşe yazarlarının halkla buluşacağı bildirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mustafa Cihat Meram'da Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement