Mustafa Özata, Berber Esnafı Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Mustafa Özata, Berber Esnafı Bir Araya Geldi

Mustafa Özata, Berber Esnafı Bir Araya Geldi

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı işadamı Mustafa Özata, berber esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

06.01.2014 15:04

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı işadamı Mustafa Özata, berber esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Özata, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş ve Parti Yöneticilerinin de hazır olduğu kahvaltılı basın toplantısında berber esnafı ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Sami bir ortamda geçen toplantıda MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, berberlere tarihin bilinen en eski mesleklerinden birini icra ettiklerini söyleyerek, " Kutsal bir mesleği icra etmektesiniz. Koltuğunuza oturan bir vatandaşımıza en yakın temas eden onun duygularını düşüncelerini şehir ile olan ilişkilerini bilen insanlarınız. Bu nedenle bizim belediyecilik anlayışımız da insanla temas etmek, onun duygularına önem vermek, ihtiyaçlarını gidermek ve şehre yeni bir vizyon getirmek başta gelmektedir. Bu nedenle insanda var olan güzelliği insanlara daha güzel yansıması için bir meslek icra ediyorsunuz. Bu şehirde birlikte yaşayacağımız için sizin duygu ve düşüncelerini almak için davetimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde bu şehri birlikte yaşadığımız insanlarla beraber yönetmenin yol ve yöntemlerini arıyoruz. Sizin duygu ve düşünceleriniz bizim için çok önemli. Belediye Başkan adayımız Mustafa Özata, girişimci, işadamı ve turizmcidir. Bu nedenle sizlerin fikir ve düşünceleriniz çok önemli" dedi.

"HİZMETİMİZDE SİYASET OLMAYACAK"

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata ise, kentin yönetimine talip olduklarını söyleyerek, "Çok konuşmaya gerek yok. Herkes neyin ne olduğunun farkında. Burada sizlerle kente dair sorunları ve beklentileri paylaşmak istiyoruz. Toplumun isteklerine göre daha düzgün hizmet verme düşüncesindeyiz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bu kenti daha ileri getirmek için siyasi bir kaygı taşımadan görüşlerinizi bekliyoruz. Bizim talip olduğumuz şey bu kentin yönetimi. Hizmetimizde siyaset olmayacak sadece belediyecilik olacak" dedi.

Toplantı daha sonra karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Özata, Berber Esnafı Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement