Nahide Abla Başkan Vekilliği Koltuğuna Oturdu - Son Dakika
Yerel

Nahide Abla Başkan Vekilliği Koltuğuna Oturdu

Nahide Abla Başkan Vekilliği Koltuğuna Oturdu

Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener’in ilçesi ile ilgili çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a gitmesi üzerine 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen Nahide Yayla vekaleten Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

03.06.2014 15:36

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener'in ilçesi ile ilgili çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a gitmesi üzerine 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen Nahide Yayla vekaleten Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Nahide Yayla, "Belediye Başkanımız Tolga Erener, yeni dönemin ilk başkan vekili görevini tarafıma vermiştir. Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Bir bayana bu görevi vermesi ayrıca bir anlam taşıyor. Görüyoruz ki AK Parti diğer görev kademelerinde olduğu gibi belediyecilikte de bayanlara önem veren yönetimde söz sahibi olmalarını sağlayan bir anlayışı getirmiştir. Kadın-Erkek, Genç-Yaşlı ve diğer farklılıkların ayrım yapılmadan bütünleştiği bir ilçede Başkan vekili ve Meclis Üyesi olarak hizmet etmek benim için büyük bir şereftir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nahide Abla Başkan Vekilliği Koltuğuna Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement